Välj föreställning:

Se Idol-Bragi som prins i Snövit The Musical. Nu öppnar vi ännu fler föreställningar!

Idolen får prinstitel!

Islandsfödde göteborgskillen Bragi Bergsson träffade idoljuryn och mötet slutade med stående ovationer från juryn och en guldbiljett. Han valde efter framgångarna som följde att lägga både läraryrket och fotbollskarriären på hyllan. Nu tar han ännu ett steg i karriären med rollen som Prinsen i Dröse & Norbergs Snövit The Musical. En klassiker som redan har setts av 120 000 besökare. 


Musikalen har nypremiär på Göta Lejon i Stockholm 23 November 2019 och nu öppnas det upp för ännu fler föreställningar på den anrika scenen.

-Det är fantastiskt roligt att intresset för musikalen fortsätter, säger producent Anna Norberg som kommer att stå på samma scen i sin paradroll som den elaka Häxan och Drottningen

Debut på musikalscenenSnövit blir Bragis första musikal vilket känns spännande men också utmanande då han tidigare enbart sjungit på scen.

-Vi är övertygade om att Bragi kommer att bli en fantastisk prins. Han har precis den rätta looken och med sin scennärvaro och magiska röst kommer han att trollbinda musikalpubliken minst lika mycket som han gjort på fotbollsplanen, fortsätter producent Anna Norberg

Boka en fantasifull och omtumlande historia på en anrik scen
Träffa fotbollskillen som efter succén i Idol blev förvandlad till Prins. Följ med Snövit, Drottningen, Härolden, Dvärgarna och alla de andra figurerna från Bröderna Grimms fantastiska saga när de åter igen står på scenen. Ta med familjen till en berättelse som innehåller allt du kan önska dig, från spänning och romantik till svek och hjältemod. Den perfekta sagan för alla barn och vuxna.

Om du redan har sett den, varför inte passa på att återuppleva magin på nytt? Vi ses på Göta Lejon i höst!

Biljettpris från 375 kr

23 November
24 November

01 December
07 December
08 December

21 Mars
22 Mars

Sorg möter skratt och dramatik möter show  

Dröse&Norberg tolkar förstås även denna berättelse på ett personligt sätt med helt ny häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.  

Musikalartister, veteraner och skådespelare tillsammans med en stor talangfull ensemble  

Förutom att träffa Bragi Bergsson som Prinsen får de som gladdes åt Baloo och hans björndöttrar i Djungelboken The Musical ett kärt återseende med den talangfulla Bob Hellberg som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av någon. En riktig hjältinna på scenen! 
I rollen som Prins ser vi Bragi Bergsson från Idol. Anna Norberg, rutinerad musikalveteran, skådespelerska och tillika producent för uppsättningen, spelar dubbelrollen som den elaka och intrigerande drottningen och häxan som gör allt för att stoppa Snövit. Musikalartisten  Patrik Martinsson  axlar rollen som drottningens förfinade och fege Härold som gör allt för att klättra uppåt.

Ett annat känt ansikte från Dröse & Norbergs produktioner är skådespelaren och musikalartisten  Andreas Andersson  som spelar Snövits far och tillika Kung över Landet och den omåttligt populäre  Bill Sundberg  (Baloo i Djungelboken)  som spelar en av dvärgarna. I övrigt får publiken träffa en stor och talangfull ensemble på scenen.

FAKTA

Nypremiär:              23/11 2019 på Göta Lejon i Stockholm.
                                    Spelas under november-december 2019 på Göta Lejon

Biljettsläpp:             25/4 2019

Längd:                      Ca 2 tim 30 min inkl. paus
Produktion:             Dröse & Norberg Production AB
Manus:                     Robert Dröse
Regi/koreografi:    Robert Dröse
Producent:              Anna Norberg
Musik:                      Martin Landh

I rollerna:
               Bragi Bergsson, Anna Norberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson

Biljettpris från 375 kr

www.ticketmaster.se
www.drosenorberg.se/snovitthemusical

Telefon: 08-505 290 00

Agnes Obel – 25/2 2020

Se Idol-Bragi som prins i Snövit The...

Michael Kiwanuka – 30/11

Trixie Mattel – 5/5 2020

Sinatra & Friends – 24/3...

Sissels Jul 2019 – 21/11

Solala – Publiken bestämmer...

Legends on Tour – Liverpool FC...

Heels of Hell – The Ultimate...

Siavash Ghomayashi – Live in...

Bill Callahan (US) 12/10

Anders Jansson 16/11

Lisa Gerrard 19/10

Konferens och event

Slipp barköerna – förbeställ!

Intresserad att hyra Göta Lejon?