Välj föreställning:

Succén fortsätter! Nya biljetter till publiksuccén, Jesus Christ Superstar, har släppts och ensemblen får även nytt spännande tillskott i form av Anna Sahlene.

Efter dundersuccén med Jesus Christ Superstar och månader av fullsatta salonger, tar nu musikalen sitt nästa stora kliv in i 2013. I fredags släppte Göta Lejon Produktion nya biljetter till Jesus Christ Superstar med Ola Salo i rollen som Jesus. Nytt för kommande säsong är även att Anna Sahlene tar över rollen som Maria Magdalena efter Gunilla Backman.

Anna Sahlene, sångerska och skådespelare, är ett välkänt ansikte från bland annat Melodifestivalen, Så ska det låta och Let’s Dance. Anna återvänder nu till musikalscenen efter att ha spelat kvinnliga huvudrollen i succémusikalen Footloose. Att få spela Maria Magdalena är Anna Sahlenes drömroll.

”JCS berör mig djupt, både musikaliskt och spirituellt, och jag har varit ett stort fan ända sedan tonåren då jag köpte den legendariska ”gula lp:n” med bl a Ian Gillan.” Säger Anna Sahlene

Anna kommer att göra sin första föreställning på den 27 december 2012 och biljetter finns nu till försäljning för perioden 27/12-30/3 2013.

Bianca Del Rio 29/8-19

Solala 17/5-19

Titiyo 10/4-19

Trixie Mattel 20/3-19

Manfred Mann’s Earth Band 5/3-19

Yann Tiersen 24/2-19

Christmas Queens 19/12

Magnus Uggla på Göta Lejon!

Konferens och event

Slipp barköerna – förbeställ!

Intresserad att hyra Göta Lejon?