Välj föreställning:

Nu är det klart – manusförfattaren, komikern och skådespelaren Mikael Tornving kommer att spela rollen som Bob i Broadwaymusikalen Priscilla Queen Of The Desert på Göta Lejon i höst. Bob är mekanikern med det stora hjärtat som träffar på Bernadette , som spelas av Björn Kjellman, när bussen Priscilla får problem långt ute i den australiensiska vildmarken. Det är ett möte som förändrar både Bob och Bernadettes liv.

– Det ska bli jättekul! Jag har alltid varit lite svag för Björn Kjellman och det är på tiden att jag gör något åt det. Jag har passerat 50 och blir ju inte yngre, säger Mikael Tornving.

Rollen som Bob blir Mikael Tornvings andra musikalframträdande. 2007 gjorde han musikaldebut i “Little Shop of Horror” som den mycket osympatiske tandläkaren. Nu är det dags att göra en betydligt trevligare person i Priscilla Queen of the Desert The Musical. Mikael är även välkänd och folkkär efter sin roll som chef för gruppen för särskilda insatser i Johan Falk filmerna.

– Mikael var den sista pusselbiten i casten och vi är jätteglada att ha honom här med oss, säger producenten Åsa Holmgren.

Priscilla Queen Of The Desert The Musical är baserad på den Oscarsbelönade filmen med samma namn.  Det är en upplyftande och hjärtevärmande historia om tre dragshowartister som åker på en resa genom hela den australiensiska öknen i en sliten gammal buss döpt till Priscilla.

Läs mer om feel good-musikalen här

Köp biljetter här.

ORIGINALHÄXAN ÄR TILLBAKA I SNÖVIT...

Anders Jansson 16/11

Lisa Gerrard 19/10

Bianca Del Rio 29/8-19

Konferens och event

Slipp barköerna – förbeställ!

Intresserad att hyra Göta Lejon?