LinneaHenriksson2.jpg

Linnea Henriksson

Linnea Henriksson 

Lördag 30:e november 19:00


 
LinneaHenriksson.jpg

Nu kommer äntligen chansen att ta del av Linnea Henrikssons julmagi.
Linnea släpper Jul-EPn ”TILL__FRÅN__” och beger sig ut på en exklusiv och intim julturné tillsammans med sitt hyllade band. 

”TILL___FRÅN___” innehåller klassiska jullåtar på såväl svenska som engelska och två helt nyskrivna spår. Soundet är storslaget i det lilla. Avskalat, vackert och melankoliskt och Linnea fortsätter ta oss lyssnare riktigt nära. Hon låter oss känna med henne och dela julens hoppfullhet, nostalgi - och besvikelse. 

Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum i ryggen som både genererat i pris på P3 Guld-galan (Årets artist 2013 & Årets Pop 2019) och Grammis-nomineringar (Årets pop och Årets artist, 2018).


Vid sidan av sin artistkarriär har hon gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen (2014, 2015 samt resande reporter 2017) och för sitt arbete med Spotifys första egenproducerade svenska podcast ”Equalizer". Förra året var hon aktuell i TV4’s populära ”Så mycket bättre” och satte upp en egen julshow på Grand Hotêl i Stockholm. Föreställningen gick för utsålda hus i pampiga Vinterträdgården och både Aftonbladet och Dagens Nyheter gav fyra i betyg. 


Linnea Henriksson är också aktuell som en av programledarna för Melodifestivalen 2020. 

Showstart: 19:00