Välj föreställning:

Meny Skifs – lite nu och då – till 15/3

Teatermenyerna serveras i Göta Lejons restaurang före föreställningen och måste beställas i förväg. Skifs_logo_210x96

Meny 1 / kött* ”Naturens smaker”

Svampsoppa med rosmarin, portvinsgelé, enrisrökt bacon, tryffel och ett dragoncrust. Pepparstekt oxkarré med pumpakräm, bakad rotselleri, rostad blomkål, broccoli, hasselnötter, kalvsky och citrus. 425:- per/kuvert

Meny 2 / fisk* ”Havets kraft”

Kryddstark krabba med grön chili, avokado, svarvade grönsaker, hoisindressing samt en nöt-topping med rostaded sesamfrön. Bakad torskrygg med kräftor och pilgrimsmussla, gurka, rädisa, musselvelouté med citrongräs och limeblad, citruskokt potatis samt gurkört. 425:- per/kuvert

Meny 3 / vegetariskt* ”Gröna årstider”

Svampsoppa med rosmarin, portvinsgelé, tryffel och ett dragoncrust. Bakad rotselleri med svartrot, rostad blomkål, parmesan,tryffel och hasselnötter. 425:- per/kuvert Dessert: (ingår i resp. meny ovan.) Vanilj och yoghurtpannacotta med rårörda bär och ett granolacrust. * Samtliga menyer går att få gluten- och laktosfria, om så önskas kontakta mat@gotalejon.se

Beställning av teatermeny

Teatermenyn serveras alltid före föreställningen och måste förbeställas. Detta kan göras i samband med köpet av teaterbiljetten, antingen på Ticketmaster (fd Ticnet) eller i vår biljettkassa eller i efterhand via mail till: mat@gotalejon.se

Brolle i Memphis!

Ola Salo är redo för Gbg 7-8/3!

Torpeden äter

Jobbig wannabe!

Lyssna på bossen!

Hedwig i Gbg 7-8/3, Malmö 11/3

Strålande recensioner!

Förbeställ med vår nya app

Bullets Over Broadway –...

Läs om Bullets over Broadway

Pressen älskar Skifs show

Teatersupé före föreställningen