Välj föreställning:

Tillbaka till 80-talet

SUCCÈN KOMMER TILLBAKA! SVERIGES STÖRSTA 80-TALSKONSERT PÅ GÖTA LEJON!

Efter succén i oktober gör vi om det lördagen den 27 januari. Några av Sveriges största och folkkäraste popartister från 80-talet står åter på Göta Lejons scen i en konsert med sina allra största 80-talshits.
Några av dem har inte uppträtt offentligt på flera år och det bjuds på en exklusiv konsert med klassiska och omtyckta 80-talsdängor. Baren är öppen hela kvällen där vi serverar 80-talsdrinkar och spelar 80-talsmusik.

Det blir en historisk konsert med sköna 80-talshits du inte vill missa!

Åldergräns: 18 år

Föreställningens längd

Konserten är ca 2 timmar

Medverkande

Sha-Boom  
Ankie Bagger  
Tone Norum  
Noice  
Tommy Ekman (från Style)  
Micke Syd (från Gyllene Tider)  
Suzzie Tapper  
Anne-Lie Rydé  
Dan Hylander  
Lasse Lindbom Band  
Mats Ronander  
Lennie Norman (kvällens MC)


Kort om artisterna

Noice
Bandet från Gustavsberg tog tunnelbanan in i tusentals tonåringars hjärtan när slog igenom över en natt i TV-programmet Måndagsbörsen den 17 mars 1980. Deras största låtar, som ”Du lever bara en gång”, lever kvar och spelas än idag. 

Sha-Boom
De svensk-norska pudelrockarna låg etta på Tracks den 3 december 1988 med ”R.O.C.K.” och prydde väggarna på många tonåringarnas väggar med bilder från OKEJ.   

Tone Norum
”Europes lillasyster” fick en megahit när hon sjöng ”Allt som jag känner” i duett med Tommy Nilsson. Tone från Upplands-Väsby nådde även stora framgångar på Tracks med ”Stranded” och ”Don´t Turn Around”. 

Ankie Bagger
Efter att ha dansat sjungit med bästa kompisarna Lili & Susie upptäcktes Ankie Bagger och fick stora hits med ”Where Were You Last Night” och ”People Say It´s In the Air”.

Dan Hylander
Proggaren från Malmö blev med sitt Raj Montana Band något av en svensk Bruce Springsteen och nådde efter flitigt turnerande stora framgångar med ”Skuggor i skymningen” och ”Svart Kaffe”.

Mats Ronander
Ronander har kallats Sveriges enda riktiga rock´n´roller och har gjort världsturnéer med ABBA så väl som spelat huvudroll i filmatiseringen av Ulf Lundells Jack.

Lasse Lindbom Band
Lasse Lindbom och hans vänner i Triad skördade stora framgångar på 80-talet med en av våra mest älskade jullåtar någonsin: ”Tänd ett ljus”. Med egna bandet fick han en hit med ”Kom och värm dig”, och var i studion som producent doldisen bakom megaframgångar med Gyllene Tider, Ulf Lundell och Marie Fredriksson. 

Anne-Lie Rydé sa hej till publiken som sångerska i Göteborgsbandet Extra, och nådde de riktigt höga höjderna som soloartist med Gessle-skrivna ”Segla på ett moln”.

Suzzie Tapper
Många blev berörda av Suzzie Tappers mörka, inlevelsefulla röst när hon turnerade land och rike kring med sitt Suzzies Orkester. Största hiten heter ”Dansa i månens sken”.

Micke Syd
Den glada trummisen i Gyllene Tider har tagit steget fram från trumstolen till sångmicken. Som medlem av powerpopduon Syd & Ekman förvaltar han popskatten från Halmstad på bästa tänkbara sätt.

Tommy Ekman
Från Freestyle via Style till en solokarriär går det bara att sammanfatta Tommy Ekmans karriär med ett ord: HITS! I nära samarbete med Micke Syd från Gyllene Tider för duon Syd & Ekman hela Sverige att sjunga med i allt ”Vill ha dig” till ”Dover-Calais”.  

80-talssuccén är tillbaka!

SUCCÉN KOMMER TILLBAKA! Efter en... » Läs mer

Lennie ser fram emot kvällens...

Lasse Lindbom & The Husbands...

Dan Hylander i oväntade...

Viktigt meddelande från Noice!

Tone Norum bjuder på hits!

Biljettsläpp till höstens stora...

Nu har vi släppt biljetterna till... » Läs mer